Arrangementer

Vi inviterer jevnlig til kurs, seminarer og frokostmøter med tidsaktuelle tema. Vi holder også bedriftsinterne kurs og foredrag om spesielle temaer innen forretningsjuss. Kursene kan skreddersys etter dine behov og ønsker.

Kommende arrangementer

 • Kapring av varemerker og ulovlig kopiering i Kina

  Page 1Created with Sketch.4. desember 2018

  Hva kan gjøres for å unngå at kinesiske foretak og privatpersoner registrerer andres varemerker som de ser mangler beskyttelse i Kina - og hva gjør man når man blir utsatt for det?

  Page 1Created with Sketch.4. desember 2018
  copyright.jpg
 • Manuduksjon i selskapsrett for studenter

  Page 1Created with Sketch.5. desember 2018

  Få praktisk, eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen! Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon på utvalgte emner fra selskapsretten.

  Page 1Created with Sketch.5. desember 2018
  manuduksjonselskapsrett2018.jpg
 • Ræder fagdag: skatt- og selskapsrett

  Page 1Created with Sketch.10. januar 2019

  Ræder arrangerer en fagdag på Hafjell hvor du får oppdatering innen skatt- og selskapsrett, styrearbeid og økonomi. Fagdagen holdes i den nyåpnede Pellekroa på Pellestova. I tillegg til en aktuell og spennende agenda, får du et pusterom midt på dagen med innlagt kurs i skiteknikk.

  Page 1Created with Sketch.10. januar 2019
  Hafjell_Fagdag_2019.jpg

Tidligere arrangementer

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.