Arrangementer

Vi inviterer jevnlig til kurs, seminarer og frokostmøter med tidsaktuelle tema. Vi holder også bedriftsinterne kurs og foredrag om spesielle temaer innen forretningsjuss. Kursene kan skreddersys etter dine behov og ønsker.

Opptak fra tidligere arrangement finner du her.

Kommende arrangementer

 • Manuduksjon i selskapsrett

  Page 1Created with Sketch.17. november 2021

  Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon i utvalgte emner fra selskapsretten. Utgangspunktet for manuduksjonen er en oppsummering av pensum i selskapsrett for 3. avdeling ved UiO.

  Page 1Created with Sketch.17. november 2021
  Bilde av styrerom.jpg
 • Accessing the US Capital Markets

  Page 1Created with Sketch.23. november 2021

  Joint Ræder and OTC Markets event focusing on the benefits of cross-trading in the U.S. capital markets for publicly-traded Norwegian companies. Learn how companies can expand their investor base in the U.S. without the cost and complexity of listing on an exchange.

  Page 1Created with Sketch.23. november 2021
  Accessing the US capital Markets 2021.png
 • Manuduksjon avtalerett/obligasjonsrett I

  Page 1Created with Sketch.25. november 2021

  Vi arrangerer eksamensrettet manuduksjon og gjennomgang av praktikumsoppgave om utvalgte emner innenfor JUS3112 Formuerett I.

  Page 1Created with Sketch.25. november 2021
  Bildeselskapsrett.jpg
 • Lær å bli en dyktig forhandler!

  Page 1Created with Sketch.31. desember 2021

  Gjennom den anerkjente 7-trinnsmodellen til Havard University, kan du her lære å bli en dyktig forhandler ved å forstå de viktigste elementene og prosessene i en forhandlingssituasjon. Se film vedlagt for en introduksjon til kurset.

  Page 1Created with Sketch.31. desember 2021
  raeder__1827.jpg

Tidligere arrangementer

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....