logo Ræder Advokatfirma

Trainee  |   Skriveplass  |   Arrangementer  |   Ledige stillinger

Karriere

Ræder er et forretningsjuridisk advokatfirma med mer enn 60 kompetente og erfarne advokater. Vi er opptatt av å rekruttere de smarteste hodene, som er nøkkelen til at vi i snart 70 år har gitt verdifulle råd til store og små bedrifter i både inn- og utland.

Vi er opptatt av å få tak i mennesker som er interessert i faget – og interessert i mennesker. Hos oss vil du jobbe et sted med prestisjen til et stort firma og arbeidsmiljøet til et litt mindre, der du raskt vil kunne begynne å jobbe med spennende kunder og krevende oppgaver. Samtidig vil du få mulighet til å utvikle deg, og skaffe deg bedre innsikt og kompetanse som gir resultater av stor verdi for kundene.

I vår erfaring er samarbeid middelet for å finne de beste løsningene og nå felles mål. Det gjelder gjennom et nært partnerskap med våre kunder, men også ved at vi tilrettelegger for at våre ansatte kan prestere sammen. Vi har et inkluderende miljø hvor nye krefter raskt gis anledning til å jobbe med kunder på krevende oppgaver. På den måten kan du få det maksimale ut av din kompetanse, klokskap og kreativitet.

Ræder er opptatt av å rekruttere fra alle aldersgrupper og fagkombinasjoner for å få nye perspektiv på hvordan vi jobber. Som allerede erfaren jobbsøker kan du ta en titt på jobbsøkerportalen vår under Ledige Stillinger. Her legger vi ut aktuelle jobbutlysninger. Du kan i tillegg abonnere på varsel om dette gjennom JobAgent.

Du kan når som helst sende oss en åpen søknad eller ta kontakt med HR-avdelingen. For studenter har vi opptak til fullmektigstillinger, traineestilling og skriveplass for masterstudenter flere ganger i året. Eller kanskje sees vi på et av våre faglige eller sosiale arrangementer?

Les mer om:

Følg oss på  Facebook og få informasjon og oversikt over våre ulike tilbud.  

Vi får fart på deg.