logo Ræder Advokatfirma

Forhandlings- konkurransen 2018 - hva kan jeg lære?

Arrangementer

Vi håper å treffe deg på noen av våre arrangement gjennom året.

Karrieredager

Vi deltar på arbeidslivsdagene (ALD) i Oslo, Bergen og Tromsø. Kom innom vår stand og få informasjon om våre ulike tilbud fra vår HR-leder Lise Lotte Brovold.

Datoer for ALD 2018:

ALD Oslo 5.-16. februar

ALD Bergen 7.-8. februar

Forhandlingskonkurransen

Forhandlinger er en dominerende del av hverdagen som jurist og advokat. For å løse konflikter og for å oppnå gode resultater, må man være en god forhandler. Ræder er sponsor av ELSA Oslos forhandlings-konkurranse som holdes i januar/februar hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass.

Datoer for Forhandlingskonkurransen 2018

Påmelding åpner 8. januar på mail til ELSA Oslo. Frist for påmelding er 22. januar kl.20.

Kursdagene og innledende forhandlingsrunder i konkurransen finner sted 25. og 26. januar. Se arrangement for påmelding og videre datoer på ELSA Oslo sine Facebooksider.

Juridisk fagkveld for elektronikkbransjen

15. februar arrangerer Ræder fagkveld for elektronikkbransjen i samarbeid med Stiftelsen Elektronikkbransjen. Se vårt arrangement på Facebook for mer informasjon og påmelding.  

Manuduksjoner

Vi er hovedsponsor til Juristforeningens hytte (Hoppeseter) og håper å se deg på Manuduksjon til våren. Vi holder ellers en rekke manuduksjoner og foredrag slik at du er enda bedre rustet til eksamen.

Manduksjon i obligasjonsrett holdes 14.mars. Partner Kyrre W. Kielland foreleser. Utfyllende informasjon kommer.

Følg oss!

Vi legger stadig ut informasjon om våre tilbud og arrangement på  Facebook og LinkedIn.