logo Ræder Advokatfirma

Trainee  |   Skriveplass  |   Arrangementer  |   Ledige stillinger

Arrangementer

Vi håper å treffe deg på noen av våre arrangement gjennom året.

Karrieredager

Vi deltar på arbeidslivsdagene (ALD) i Oslo, Bergen og Tromsø i januar og februar hvert år. Kom innom vår stand og få informasjon om våre ulike tilbud fra vår HR-leder Lise Lotte Brovold.

Forhandlingskonkurransen

Forhandlinger er en dominerende del av hverdagen som jurist og advokat. For å løse konflikter og for å oppnå gode resultater, må man være en god forhandler. Ræder er sponsor av ELSA Oslos forhandlings-konkurranse som holdes i januar/februar hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass.

Finalen i Forhandlingskonkurransen går av stabelen 8.mars, og er åpen for jusstudenter som publikum. Se informasjon om arrangement og påmelding på ELSA Oslo sine Facebooksider.

Manuduksjoner

Første manuduksjon ut våren 2018 er:

Manuduksjon i konkurs- og panterett, 4. april.

Manuduksjonen passer særlig for studenter som tar valgfaget konkurs- og panterett (JUS5860). Vi gjennomgår sentrale juridiske temaer i lys av praktiske erfaringer fra våre dyktige advokater. Tema vil blant annet være: 

- Boets beslagsrett
- Rettsvern
- Omstøtelse
- pant

Foreleser er partner Anne Christine Wettre, og advokat Hanne Brun Haugen. Begge har lang erfaring med konkursbehandling i Ræders restrukturering- og insolvensgruppe, og Wettre er ofte oppnevnt som bostyrer for Oslo Byfogdembete. 

Det blir servering og mingling etter manuduksjonen. Arrangementet er gratis, men krever påmelding (se ovenfor). Det er et begrenset antall plasser. Meld deg på her.

 

Vår andre manuduksjon følger tett:

Manuduksjon i obligasjonsrett i forbindelse med hyttetur til Juristforeningens hytte Hoppeseter.

Ræder er hovedsponsor til Hoppeseter, og turen går av stabelen 10. - 11. april. Partner Kyrre W. Kielland foreleser om obligasjonsrett. 

Ræder står for manuduksjon og etterfølgende case-arbeid i grupper, med veiledning fra en advokat/-fullmektig. Vi dekker i tillegg overnatting, mat, drikke og hyttegenser. Hyttestyret står deretter kveldens program.

Utfyllende informasjon kommer via facebooksiden til Hoppeseter. Vi oppdaterer informasjon om påmelding så snart det er klart.

 

Følg oss!

Vi legger stadig ut informasjon om våre tilbud og arrangement på  Facebook og LinkedIn.