logo Ræder Advokatfirma

Trainee  |   Skriveplass  |   Arrangementer  |   Ledige stillinger

Trainee hos Ræder

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Du vil bli tildelt både en sosial og faglig fadder som vil følge deg gjennom ditt traineeopphold. 

Vårt mål er at du skal få spennende og utfordrende oppgaver innenfor det fagområdet du har interesse for. Vi ønsker samtidig at våre traineer skal få prøve seg innenfor flere av våre fagområder. Våre traineer blir tilført arbeidsoppgaver fra hele huset. Vanlige arbeidsoppgaver vil være å skrive notater, utkast til brev, foreta rettskildesøk, utarbeide utkast til proses-skrift og bistå i forbindelse med rettssaker. I tillegg vil du få være med på relevante kurs, møter og andre arrangementer.

Vi tilbyr traineestillinger gjennom hele året, vanligvis med en periode på 4-6 uker.  Du vil hele tiden jobbe tett med våre dyktige og anerkjente advokater.

Vi legger vekt på faglige resultater, innsats ved siden av studiet og ikke minst om du er en sosial og engasjert student.

Hvordan søke?
Vi tar i mot søknader hele året. Vi er også til stede på arbeidslivsdagene i Oslo og Bergen.  Vi anbefaler deg å sende inn søknad i god tid før ønsket traineeperiode.

Søknad kan leveres inn elektronisk her