Advokatundersøkelsen: Ræder inne på topp 3

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.15. februar 2018

Ræder fortsetter å befeste sterke plasseringer i Finansavisens årlige Advokatundersøkelse. Nytt av året har Ræder fått to nye talentnavn på «Up- and coming»-listene.

nærbilde_av_hender_som_holder_mobiler_750.jpg

Jon Andersen holder en 8. plass på hovedlisten innen Forsikringsrett, i tillegg til en 10. plass på hovedlisten for Shipping. Jon er også listet med en 2. plass som ledende advokattalent innen Forsikringsrett.

Fredrik Ottesen befester en solid 5.plass på hovedlisten innen Konkurranserett. Fredrik listes også på 3. plass som advokattalent innen Konkurranserett.

Jan Martin Fjellestad går inn på en 10. plass over landets beste skatteadvokater. Han holder samme plassering innen Olje og Gass. På Konkurs- og Insolvensrett lander Erling Opdal på 6. plass.

 

Nye talentnavn

I kåringen over landets unge og sultne advokattalent seiler Cathrine Grundtvig og Kyrre W. Kielland inn på sin første delte førsteplass innen Varehandel.

Det er gledelig at vi forsterker vår posisjon på listen over firma med flest topp 3-plasseringer i årets advokatundersøkelse. Se den fulle oversikten fra kåringen her.

Advokatundersøkelsen kommer ut på nyåret hvert år. I år ble 12.200 stemmepoeng fra 46 advokatfirmaer fordelt og summert. Dette er Finansavisens 20. advokatundersøkelse.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....