Advokatundersøkelsen

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.14. februar 2019

Ræder fortsetter å befeste sterke plasseringer i Finansavisens årlige Advokatundersøkelse og vi er stolte over at flere av våre advokater er anerkjent innen sine fagfelt.

Raeders advokater annerkjennes i advokatundersøkelsen 2019.jpg

Jon Andersen er rangert blant landets 10 fremste advokater innen Forsikringsrett og Shipping, mens Fredrik Ottesen er blant landets fremste advokater innen Konkurranserett. Innen skatterett fremheves Jan Martin Fjellestad

Finansavisens kåring trekker også frem to av Ræders yngre advokater:  Kyrre W. Kielland og Cathrine Grundtvig som rangeres som landets ledende innen Varehandel.

- Det er gledelig at vi forsterker vår posisjon på rangeringen, Ræder har et sterkt kompetansemiljø og dette blir nok en gang bekreftet. Tusen takk til alle som har stemt på oss sier daglig leder Arve Line.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....