Finansavisen: Lønnshopp for 25.000 ansatte

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.3. januar 2018

Virkningen av den nye tariffavtalen i horeca-bransjen sikrer nesten 100.000 ansatte et betydelig lønnsløft fra 1.januar 2018.

-Hvis alle de 25.000 som ligger under minstelønn skal justeres opp vil dette koste bransjen opp mot 1 milliard kroner, sier Nils Kristian Lie og Ole André Oftebro i en kommentar til Finansavisen. Man anslår at 25 prosent av sysselsatte i bransjen har tjent under den nye minstelønnen på 157,18 kroner timen.

Les hele saken i Finansavisen (3.1.2018)

Har du spørsmål om den nye tariffavtalen? 

Våre advokater har mange års erfaring med arbeidsrettslig rådgivning. Ræder er en strategisk rådgiver og sparringpartner for den personalansvarlige. Vi er din støttespiller i spørsmål om aspekter rundt blant annet ansettelsesforhold og trygderettslige spørsmål.

Vi ser på ansettelseskontrakter, vi kjenner arbeidsreglementet og kan hjelpe til med å utforme personalhåndbok og konkurranseklausuler. Vi har god erfaring med og støtter deg gjennom nedbemaningsprosesser og forhandlinger med arbeidstakerorganisasjoner.

 

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....