Ræderadvokat oppnevnt i Advokatforeningens lovutvalg for immaterial- og markedsføringsrett

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.10. desember 2019

Advokat Cathrine Grundtvig hos Ræder ble nylig oppnevnt som medlem av Advokatforeningens lovutvalg for immaterial- og markedsføringsrett.

Cathrine Grundtvig.jpg

Hun tilter 1. januar 2020, og skal sitte i lovutvalget i tre år.  Lovutvalgene er en sentral del av advokatforeningens rettspolitiske virksomhet, siden Advokatforeningen er fast høringsinstans i alle nye lovsaker. Gjennom lovutvalgene bidrar Advokatforeningen aktivt til utviklingen av lover og regler. De som blir oppnevnt i utvalgene må ha faglig tyngde og erfaring innenfor det området de blir oppnevnt, og nåløyet er trangt. Det er en velkommen fjær i hatten til Ræder og til Cathrine at hun blir oppnevnt. Vi er stolte av Cathrine, og sikre på at hun kommer til å gjøre en glimrende jobb i lovutvalget. 

Bakgrunn

Cathrine er en erfaren advokat og jobber særlig med avtaler, tvister og strategisk rådgivning knyttet til varemerker, foretaksnavn, domener, samt markedsførings- og opphavsrett. I tillegg arbeider hun mye med utforming og forhandling av komplekse avtaler innen flere områder som lisensiering, teknologi, produksjon, IKT, distribusjon, og forsking og utvikling. Hun er anbefalt innen områdene IP og TMT i Legal 500 og anerkjent som toneangivende advokatprofil i Finansavisen sin Advokatundersøkelse.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....