Estate: Ræder satser hardt på eiendom

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.23. februar 2018

Nå slår vi sammen alle advokatene som er spesialisert innenfor eiendom til én avdeling, for å kunne gi kundene fullservice innen alle typer eiendomsspørsmål.

J+©ran Kallmyr_750.jpg

Store ambisjoner

Jøran Kallmyr skal lede Ræder Eiendom, og har ambisjoner om å bygge avdelingen til å bli en ledende leverandør av juridiske tjenester til eiendomsbransjen.

I den nye avdelingen har Ræder innlemmet til sammen 13 advokater som til daglig arbeider med eiendomsspørsmål, hvorav fem partnere. Avdelingen jobber også tett med Ræders erfarne skattespesialister.

 

Hentet fra konkurrenter

På nettopp entrepriserett ble teamet nylig styrket gjennom at Lars Aamdal ble hentet inn som senioradvokat, rekruttert fra konkurrenten Kluge.

Kallmyr forteller at målet med omorganiseringen er å gi de enkelte fagspesialistene i avdelingen rom for ytterligere spesialisering innenfor de enkelte eiendomsrettslige problemstillingene.

– Med en tyngre satsing vil det være større muligheter for den enkelte ressurs å spesialisere seg internt, samtidig som det gir oss muligheten til å kunne tilby kundene langt mer helhetlige tjenesteleveranser, sier han.

 

Les hele artikkelen i Estate (23.02.2018)

 

Les mer om hvilke problemstillinger Ræders advokater kan hjelpe deg med innen eiendomsutvikling

Les et lengre intervju med partner Jøran Kallmyr i Rædaksjonelt 1/2017, side 12

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.