Geir Even Asplin ny partner i Ræder!

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.19. januar 2022

Vi har gleden av å ønske Geir Even Asplin velkommen som ny partner. Geir Even er utnevnt til partner i Advokatfirmaet Ræder fra 1. januar 2022 og styrker vår posisjon innenfor skatt og corporate.

Bilde av Geir Even Asplin.jpg

Geir Even ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1982. Han har bakgrunn fra Bærum ligningskontor, Tønsberg byrett (dommerfullmektig) og har vært partner i Advokatfirmaet Haneborg, Holm og Lange. Han kommer fra CMS Kluge, der han har vært partner i 25 år.

- Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger i Ræder. Firmaet har solid kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere sier Asplin.

Geir Even har lang og bred erfaring med arbeid innen skatterett, selskapsrett samt prosedyre og prosederer jevnlig rettssaker for domstolene. Av de anerkjente rankingbyråene Chambers and Partners og Legal 500, er Geir Even rangert som en av Norges fremste eksperter på skatterett.

Geir Even bistår norske og internasjonale virksomheter med skatteplanlegging, omorganisering, skatteoppgjør, due diligence, rapportering og tvisteløsning.

-Vi er svært glade for at Geir Even Asplin velger å starte i Ræder. Han har lang erfaring og bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring blir derfor viktig for oss og våre kunder. Geir Even har vist at han håndterer komplekse saker på en svært god måte. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Geir Even og med han på laget utvikle firmaet ytterligere, sier managing partner og leder av skattegruppen Tone Kaarbø.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....