Jon Andersen ny styreleder i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.8. mai 2020

Jon Andersen er valgt som ny styreleder i Advokatfirmaet Ræder AS. Jon kom inn som partner i Ræder i 2008 og er en av landets mest anerkjente advokater innenfor sjø- og transportrett, erstatningsrett, forsikringsrett og prosedyre.

jon_andersen_POP1947_ræder_web.jpg

Han har over år bygd opp og ledet et av de fremste miljøer innen sitt fagområde og har i tillegg hatt ulike sentrale verv i selskapet.

«Ræder er et veletablert forretningsadvokatfirma og jeg er stolt over det det vi har fått til sammen med kundene våre så langt. Jeg ser frem til å få være med på reisen, videreutvikle selskapet sammen med svært kompetente kollegaer og bidra med mitt videre» sier Jon. 
 
Det er en meget spesiell tid vi er i, og vår bransje som de fleste andre er påvirket av situasjonen og vil gjennomgå store endringer fremover. I denne utviklingen setter vi pris på at selskapet har en engasjert, analytisk, strategisk og solid styreleder – og det har vi i Jon, sier daglig leder Odd Nymark. 

Nærmere om Jon Andersen

Jon Andersen ble cand. jur. ved Universitetet i Oslo i 1995, i 2011 fikk han møterett for Høyesterett. Jon ble partner i Ræder i 2008.

Han har en omfattende erfaring som rådgiver innen sine spesialområder, med flere store norske og internasjonale forsikringsselskaper og bedrifter på kundelisten. Han prosederer jevnlig for norske domstoler.

Jon er rangert som en av Norges fremste eksperter på sjø- og transportrett og forsikringsrett av de anerkjente rankingbyråene Chambers and Partners og Legal 500, samt i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....