Koronavirus - temaside

LinkedIn icon

COVID-19 rammer norske og internasjonale virksomheter hardt. På grunn av den ekstraordinære situasjonen har vi satt sammen et tverrfaglig ekspertteam som vil ha spisskompetanse på de problemstillinger næringslivet vil oppleve og allerede opplever som følge av pandemien. Vi følger utviklingen og myndighetenes anbefalinger tett og vurderer de juridiske implikasjoner dette medfører løpende.

Bilde av coronavirus.jpg

Vi har pågang fra virksomheter som har spørsmål om konsekvenser av koronaviruset, bl.a. knyttet til inngåtte kontrakter, låneavtaler, leveranser, betalingsforpliktelser, hensyn til kreditorer, virksomhetens fortsatte drift og ikke minst hensynet til ansatte. De juridiske problemstillinger som oppstår, må vurderes mot andre hensyn, herunder både menneskelige og økonomiske hensyn, når en skal ta stilling til hva som må gjøres i de situasjoner som oppstår.

Vårt team er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål på telefon, e-post eller på videomøte/teams:

Trykk på kontaktpersoner på det aktuelle tema du har spørsmål om for bistand:

Typiske juridiske problemstillinger de kan bistå med

DETTE MÅ DU VITE:

Få oversikt over fagartikkler som kan være aktuelle: 

Arbeidsrett

Eiendom 

Finansiering 

Insolvens / restrukturering

Kontraktsrett

Markedsføringsrett

Personvern

Selskapsrett

Skatt og avgift 

Q&A

Tvist / prosedyre

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....