Lars Christian K Skjelvan ny partner i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. februar 2021

Vi har gleden av å ønske Lars Christian K Skjelvan velkommen som ny partner. Han styrker Ræders eiendomsavdeling og selskapets posisjon innen entrepriserett. Lars Christian kommer fra stillingen som konsernadvokat i Skanska og vil bistå Ræders oppdragsgivere og klienter med sin ekspertise innen næringseiendom, entrepriserett og tvisteløsning.

LC Skjelvan.jpg

Lars Christian ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2007. Han har lang og bred erfaring som advokat, og har spesialkompetanse innen bygg og anleggsbransjen. Lars Christian har jobbet internasjonalt og har omfattende erfaring med forhandlinger, eiendomsutvikling (transaksjoner, næringsutleie, OPS), compliance, krisehåndtering og usikkerhetsstyring. Han har prosedert flere rettssaker innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

– Det er en glede å ønske Lars Christian velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og håndtering av tvistesaker er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi er glad for å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier Eva Hagen, som leder avdelingen.

Før Lars Christian startet i Skanska var han advokat i Advokatfirmaene Haavind og BA-HR med tilknytting til hhv. prosedyreavdelingen og næringseiendomsteamet. Han har også vært dommerfullmektig i Follo tingrett.

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver, utvikler og utbygger, sier Skjelvan.

Lars Christian er en erfaren foredragsholder og holder jevnlig foredrag innenfor bygge- og entrepriserett.

– Eiendom og eiendomsutvikling, entreprise, plan- og bygningsrett, samt skatt og avgifter for næringen, er komplekse fagområder som krever bred kunnskap og erfaring for at kundene skal oppnå gode resultater og for å unngå tvister. Hans kombinasjon av erfaring fra juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger kombinert med hans erfaring som konsernadvokat for et internasjonalt entreprenørkonsern, gjør vi er glad for å ha Lars Christian som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....