MVA-talent til Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.11. april 2018

Ræder styrker sin avdeling for skatte- og avgiftsspørsmål ytterligere ved å kapre et av landets største MVA-talent, Biljana Nedimovic.

Biljana Nedimovic_750.jpg

Skatte- og avgiftsteamet hos Advokatfirmaet Ræder AS er blant de sterkere i norsk advokatbransje, og nå styrker firmaet avdelingen ytterligere med en ny rekruttering.

Biljana Nedimovic begynte i Ræder i april, etter at hun de to siste årene har jobbet som manager/advokat i Ernst & Young Advokatfirma AS. Fra før har hun erfaring fra advokatfirmaet Thommessen og fra Skattelovavdeling i Finansdepartementet. Hun har også vært dommerfullmektig ved Nedre Telemark tingrett.

Merverdiavgift i fokus

– Med merverdiavgift i stadig større fokus både hos klienter og myndighetene, er vi veldig fornøyde med at Nedimovic har valgt å fortsette sin karriere hos oss. Hun har solid erfaring og en interessant profil som vil gjøre henne til et verdifullt tilskudd i vårt skatte- og avgiftsteam, sier Hans Olav Hemnes, partner og faggruppeleder for skatte- og avgiftsavdelingen.

Nedimovic sin mangfoldige erfaring viser at hun tar lett fatt på ulike roller og at hun har utviklet en evne til å vurdere problemstillinger fra ulike vinkler. Nedimovic har jobbet flere år i privat advokatvirksomhet med noen av de største selskapene i inn- og utland og har bred erfaring i arbeid med rådgivning, transaksjoner og restruktureringer, samt bistand av selskaper i tvistesaker med skattemyndighetene. Hennes spesialitetsområder er fast eiendom og finanssektoren. I sin tid i Skattelovavdelingen hadde Biljana Nedimovic bl.a. ansvaret for saken hvor EFTAs overvåkingsorgan ESA i 2012 konkluderte med at Norges ordning for mva-representasjon brøt med EØS-avtalen, i tillegg til flere andre lovsaker.

Hun har erfaring med prosessoppdrag for norske domstoler, både som advokat og dommer, og vil være en solid tilvekst i vårt firma, også når det gjelder vår videre satsning innen prosedyre, sier Fredrik Ottesen, partner og virksomhetsområdeleder for corporate-avdelingen i Ræder. 

Nedimovic har også vært flittig brukt som foredragsholder, og har vært medforfatter på flere artikler i fagbladet Revisjon og Regnskap, sist gang i nr. 8/2017 med artikkelen «Skårer Syd-dommen: Fradragsrett for inngående merverdiavgift på transaksjonskostnader».

Spennende posisjon

– Ræder har et godt erfarent team og en sterk stilling på et område jeg interesserer meg for, og jeg gleder meg til å ta fatt på avgiftsproblemstillingene i firmaet, sier Nedimovic. Det stadig større fokuset på merverdiavgift både i Norge og i utlandet er dessuten fantastisk spennende å følge med på, og få lov til å være en del av. 

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....