Ny partner fra egne rekker

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.3. januar 2022

Det er med stolthet og glede vi kan meddele at Trygve M. Gravdahl er tatt opp som partner i Ræder med virkning fra 1. januar.

Bilde av Trygve M Gravdahl.jpg

Trygve har over 20 års erfaring innen rettighetsjus med varemerkerett, markedsføringsrett, personvern og opphavsrett som sitt spesialområde. Trygve har bred juridiske kompetanse innen immaterialrett og markedsføringsrett og kombinerer juridisk innsikt med kommersiell forståelse. Han er tilknyttet Ræders avdeling for IPR og rådgir norske og internasjonale klienter.

Trygve er anerkjent i den internasjonale rangeringen World Trademark Review for sin kompetanse i hele bredden av varemerkeretten fra prosedyre til portefølje og transaksjonsarbeid. Han har jobbet med problematikken rundt piratvirksomhet i en årrekke og har de siste årene bidratt i TV2s serie av reportasjer om den kriminelle produksjonen knyttet til piratkopiering. Han er i tillegg styremedlem i Norwegian Anti Counterfeit Group (NACG)

Trygve ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1998. Han kom til Ræder fra Brækhus Dege og har vært i selskapet siden 2002.

Hjertelig velkommen i partnerskapet!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....