Nye partnere i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.21. desember 2020

Vi har gleden av å ønske Siri Falch-Olsen og Kristian Østberg velkomne som nye partnere. Siri og Kristian er utnevnt til partnere i Ræder fra 1. januar 2021 og styrker Ræders posisjon innen arbeidsrett, offentlige anskaffelser samt shipping, marine og transport.

Nye partnere 2021.jpg

Siri Falch-Olsen

Siri ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2009 og har siden arbeidet som advokat med arbeidsrett og offentlige anskaffelser som hovedarbeidsområder. Hun har lang og bred erfaring med arbeidsrettslig rådgivning og tvisteløsning for domstolene. Siri inngår som partner og blir leder for firmaets arbeidsrettsteam.

Siri bistår både norske og internasjonale klienter med alle typer arbeidsrettslige spørsmål bla omorganisering og nedbemanning, virksomhetsoverdragelse, personalsaker, ansettelse og opphør av arbeidsforhold samt større varslingssaker. Hun har i tillegg betydelig erfaring med å bistå offentlige oppdragsgivere og leverandører med anskaffelsesrettslig rådgivning og tvisteløsning. Siri har lang erfaring som forretningsadvokat fra Wiersholm og erfaring som internadvokat i Skanska og har spesialkompetanse innen bygg- og anleggsbransjen.

Kristian Østberg

Kristian Østberg har vært i Ræder siden 2015. Han arbeider primært med forsikringsrett, kontraktsrett, sjø- og transportrett. Han har jobbet flere år som internadvokat i Norsk Hydro og vært juridisk direktør både hos skipsverftsgruppen STX (nå Vard) og i oppstartselskapet Agrinos. Kristian har omfattende erfaring med internasjonal handel og prosjekter, forhandlinger, rådgivning og tvisteløsning, samt generell forretningsjuss. Han er faggruppeleder for shipping, marine og transport og er også tilknyttet Corporate avdelingen.


Hjertelig velkomne i partnerskapet!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....