Nytt styre i Ræder

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.10. mai 2022

Bilde av Fredrik Ottesen.jpg

Fredrik Ottesen er ny styreleder i Ræder

Fredrik Ottesen er valgt som ny styreleder i Advokatfirmaet Ræder AS. Fredrik kom til Ræder i 2011 og jobber hovedsakelig med konkurranserett.

«Ræder er et veletablert forretningsadvokatfirma og jeg er stolt over det vi har fått til sammen med kundene våre så langt. Jeg ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med svært kompetente kollegaer» sier Fredrik. Han har allerede flere år bak seg i styret og kjenner selskapet godt.

Vi setter pris på at selskapet har en engasjert, analytisk, strategisk og solid styreleder – og det har vi i Fredrik, sier Managing Partner Tone Kaarbø.

Jon Andersen går av som styremedlem og styreleder.

Etter flere år i nøkkelposisjoner og styreverv ønsket Jon Andersen å ha mer eksternt fokus og ved det trekke seg som styreleder etter avtalt periode. Jon har vært en solid og respektert styreleder, forsvarer av både verdiene som vi bygger på og verdier vi skaper. Ræder har satt stor pris på hans innsats. Jon Andersen fortsetter som partner i firmaet med hovedfokus på forsikringsrett i vår tvisteavdeling.

Nærmere om Fredrik Ottesen

Fredrik Ottesen ble cand. jur. ved Universitetet i Oslo i 2000. Han begynte i Ræder i 2011 og har tidligere jobbet i advokatfirmaet BAHR, Konkurransetilsynet, EU-kommisjonens "Merger Task Force" og i Moderniseringsdepartementet.

Ragnhild J. Nakling nytt styremedlem

Partner og arbeidsrettsadvokat Ragnhild J. Nakling trer inn i styret. Ragnhild kom inn som partner i Ræder i 2021, hun har lang erfaring med rådgivning og prosedyre innenfor alle felt på arbeidsrettens område. 

Balanse i nøkkelposisjoner

Ræder arbeider strukturert for å styrke likestilling og mangfold på alle nivåer i organisasjonen. Vårt mål er å utvikle en enda mer inkluderende kultur som anerkjenner, respekterer og muliggjør lederkarrierer for kvinner. Ledelsen og styret

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....