Ræder anerkjennes i World Tax

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.1. oktober 2020

Advokatfirmaet Ræder med sterke plasseringer innen General corporate tax, Tax controversy, Transactional tax og Shipping i 2021-utgaven av World Tax.

world tax.jpg

Utmerkelsen i World Tax guiden er en anerkjennelse av det gode arbeidet vår skattegruppe har gjort over flere år. Ræder har et sterkt kompetansemiljø og dette blir nok en gang bekreftet av World Tax. Vi er stolte over å få befestet vår posisjon som et ledende advokatfirma innen skatt, sier daglig leder Odd Nymark.
 
Om World Tax
World Tax, kartlegger de ledende advokater og advokatfirmaer innen skatt. Guiden er utarbeidet i samarbeid med International Tax Review. World Tax dekker nærmere 90 jurisdiksjoner og er basert på undersøkelser blant 10 000 klienter og 2700 bransjekollegaer globalt. I 2021 utgaven er 2,900 advokatfirmaer rangert.  
 

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....