Ræder med sterke plasseringer i World Tax

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.15. oktober 2021

Advokatfirmaet Ræder med sterke plasseringer innen General corporate tax (Tier 1), Tax controversy (Tier 2), Transactional tax (Tier 2) og Shipping (Tier 2) i 2022-utgaven av World Tax.

WorldTax_Ræder_web_1440x750_2.jpg

Utmerkelsen i World Tax guiden er en anerkjennelse av det gode arbeidet vår skattegruppe har gjort over flere år. Ræder har et sterkt kompetansemiljø og dette blir nok en gang bekreftet av World Tax. Vi er stolte over å få befestet vår posisjon som et ledende advokatfirma innen skatt, og takker klienter og bransjen for gode tilbakemeldinger, sier Managing Partner Tone Kaarbø.

Om World Tax:

World Tax, kartlegger de ledende advokater og advokatfirmaer innen skatt. Guiden er utarbeidet i samarbeid med International Tax Review. World Tax dekker over 100 jurisdiksjoner og er basert på undersøkelser blant 10 000 klienter og 2700 bransjekollegaer globalt. I 2022 utgaven er 3,100 advokatfirmaer rangert. 

Norway - Jurisdiction Rankings | ITR World Tax

 

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....