Ræder bistod til full seier i søksmål om massedeponiet Aalerudmyra

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.23. desember 2016

Ræder-advokat Ole André Oftebro bistod Tosim AS og Tor Erling Simensen i søksmål fra Norsk Gjenvinning m3 AS vedrørende påstått kontraktsbrudd, illojal adferd mv. knyttet til massedeponiet Aalerudmyra i Ås kommune.

bilde_av_gravemaskin_i_sol.jpg

Til sammen krevde saksøker nærmere 15 MNOK i erstatning av de saksøkte. Hovedforhandling ble avholdt i Oslo tingrett 12. - 18. oktober 2016. Dom ble avsagt 10. desember, med full seier til de saksøkte.

- Dommen er en stor lettelse både for meg og familien min, sier Tor Erling Simensen. Jeg har opplevd søksmålet som Davids kamp mot Goliat. Både privatøkonomien, helsa og familien har fått lide. Ole André har gjort en enestående jobb, og jeg hadde ikke klart meg uten ham. Han er proff til fingerspissene, og jeg har alltid følt at saken har vært i de aller beste hender, avslutter Simensen.

I tillegg til full frifinnelse i kravet fra saksøker ble Tosim tilkjent kr 200 000,-. Simensen ble tilkjent kr 20 000,- i oppreisning på grunn av brudd på personopplysningsforskriften fra saksøkers side.

Saksøker er i tillegg dømt til å dekke Tosim og Simensens sakskostnader med nærmere 1,1 MNOK. Det er fortsatt uvisst om Norsk Gjenvinning m3 AS anker dommen.

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....