Bli en av oss

Vi mener at en variasjon i sammensetningen av medarbeidere åpner for en økt forståelse og en bredere tilgang til ny kunnskap. Dette fører til et rikere arbeidsmiljø og at vi kan yte målrettet og tilrettelagt service overfor våre klienter som stadig står overfor nye komplekse problemstillinger. Vi jobber for at alle våre ansatte skal føle seg trygge på å være seg selv på jobben og at åpenhet, ulikhet og toleranse er en naturlig del av vår kultur. Vi ønsker å ansette flere medarbeidere med ulik kulturell tilhørighet for å videreutvikle vår kompetanse og styrke vårt arbeidsmiljø.
Ansatte i samtale på gaten

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene og saksarbeidet som for rundene i rettsalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat i et samfunnsansvarlig perspektiv. Du får muligheten til å påvirke - hvordan vil du bruke den? Les mer om hvem vi ser etter

 

Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som jusstudent skal lykkes i med studiene og i arbeidslivet. Hos oss kan du jobbe tverrfaglig og samtidig spesialisere deg innen et utvalgt juridisk område. Les mer om det vi kan tilby deg som student

 

Erfaren jurist eller advokat?

Som ansatt i Ræder blir du en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye ressurser i å følge opp våre medarbeidere og legge til rette for videre kunnskapsutvikling. Vi er opptatt av at du etterhvert finner din spesialisering og dyrker den. Vi er alltid interessert i å høre fra deg som er nysgjerrig på oss.  Send oss gjerne en åpen søknad

 

Ledige stillinger

Det dukker stadig opp nye jobbmuligheter opp hos oss. Se hvilke som er utlyst akkurat nå

 

Ræder støtter Pride

Pride flagg.jpg

Ræder støtter Oslo Pride – en viktig fest og markering i arbeidet med å skape et åpent samfunn hvor der er plass til alle – og hvor alle har rett til å være seg selv!

Tar grep for å øke andelen kvinnelige partnere

Bilde av kvinnelige partnere i Ræder

I Ræder har vi en egen satsing for å få enda flere kvinnelige partnere de neste årene. Arbeidet har allerede gitt resultater. I løpet av det siste året har vi økt andelen kvinnelige partnere med nesten 40 prosent, og har i dag en andel på 26,5 prosent. Vi er ikke fornøyd med dette. Vårt langsiktige mål er at vi skal ha lik andel av kvinnelige og mannlige partnere.

Trainee i Ræder?

Raeder_Hanne_og_Terje

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Les mer om ordningen, søknadsprosessen og søk i dag!

Skriveplass hos Ræder

NIC_9251.jpg

Som masterstudent kan du søke skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive masteroppgave.

Kompetansebygging

NIC_9491.jpg

I Ræder legger vi til rette for at den enkelte får nødvendig faglig utvikling.

Hvorfor Ræder?

Ledige stillinger 1440x650.jpg

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Fremtiden neste stopp

1440x750_b.jpg

I 2019 flyttet Ræder inn i Diagonale-bygget i Bjørvika, med signalbygg som Operaen, Munch-museet og Barcode-søylene som nærmeste naboer. Her, i Norges nye finanssentrum, fortsetter Ræder utviklingen om å være en toneangivende aktør som er med på å forme fremtiden for advokatbransjen.

Elsker alumni.jpg
En gang en Ræder alltid en Ræder!

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....