Bli en av oss

Ræder er opptatt av å rekruttere fra alle aldersgrupper og fagkombinasjoner for å få nye perspektiv på hvordan vi jobber.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene og saksarbeidet som for rundene i rettsalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat i et samfunnsansvarlig perspektiv. Du får muligheten til å påvirke - hvordan vil du bruke den? Les mer om hvem vi ser etter

 

Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som jusstudent skal lykkes i med studiene og i arbeidslivet. Hos oss kan du jobbe tverrfaglig og samtidig spesialisere deg innen et utvalgt juridisk område. Les mer om det vi kan tilby deg som student

 

Erfaren jurist eller advokat?

Som ansatt i Ræder blir du en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye ressurser i å følge opp våre medarbeidere og legge til rette for videre kunnskapsutvikling. Vi er opptatt av at du etterhvert finner din spesialisering og dyrker den. Vi er alltid interessert i å høre fra deg som er nysgjerrig på oss.  Send oss gjerne en åpen søknad

 

Ledige stillinger

Det dukker stadig opp nye jobbmuligheter opp hos oss. Se hvilke som er utlyst akkurat nå

 

Trainee i Ræder?

Still Anja Hauge.jpg

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Vi tar imot søknader på ALD. Les mer om ordningen, søknadsprosessen og søk i dag!

Skriveplass hos Ræder

ansatt smiler.jpg

Som masterstudent kan du søke skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive masteroppgave. Søknadsfristen er 1. april.

Kompetansebygging

ansatte diskuterer sakspapir.jpg

I Ræder legger vi til rette for at den enkelte får nødvendig faglig utvikling.

Hvorfor Ræder?

Raeder_0001_Layer 23.jpg

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Tar grep for å øke andelen kvinnelige partnere

Bilde av kvinnelige partnere i Ræder

I Ræder har vi en egen satsing for å få enda flere kvinnelige partnere de neste årene. Arbeidet har allerede gitt resultater. I løpet av det siste året har vi økt andelen kvinnelige partnere med nesten 40 prosent, og har i dag en andel på 26,5 prosent. Vi er ikke fornøyd med dette. Vårt langsiktige mål er at vi skal ha lik andel av kvinnelige og mannlige partnere.

Fremtiden neste stopp

1440x750_b.jpg

I 2019 flyttet Ræder inn i Diagonale-bygget i Bjørvika, med signalbygg som Operaen, Munch-museet og Barcode-søylene som nærmeste naboer. Her, i Norges nye finanssentrum, fortsetter Ræder utviklingen om å være en toneangivende aktør som er med på å forme fremtiden for advokatbransjen.

Elsker alumni.jpg
En gang en Ræder alltid en Ræder!

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....