Bli en av oss

Ræder er opptatt av å rekruttere fra alle aldersgrupper og fagkombinasjoner for å få nye perspektiv på hvordan vi jobber.

Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som jusstudent skal lykkes i med studiene og i arbeidslivet. Hos oss kan du jobbe tverrfaglig og samtidig spesialisere deg innen et utvalgt juridisk område. Les mer om det vi kan tilby deg som student her.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene og saksarbeidet som for rundene i rettsalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat i et samfunnsansvarlig perspektiv. Du får muligheten til å påvirke - hvordan vil du bruke den? Les mer om hvem vi ser etter.

Er du erfaren jurist eller advokat?

Som ansatt i Ræder blir du en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye ressurser i å følge opp våre medarbeidere og legge til rette for videre kunnskapsutvikling. Vi er opptatt av at du etterhvert finner din spesialisering og dyrker den.

Vi er alltid interessert i å høre fra deg som er nysgjerrig på oss. Vi sender deg gjerne et varsel når en ny stilling utlyses.

Opprett varsel med Jobagent

Send oss en åpen søknad

Studentaktiviteter

kalenderoppføring.jpg

Vi holder jevnlig foredrag, kurs, manuduksjoner og andre aktiviteter for studenter.

Kompetansebygging

ansatte diskuterer sakspapir.jpg

I Ræder legger vi til rette for at den enkelte får nødvendig faglig utvikling.

Hvorfor Ræder?

Raeder_0001_Layer 23.jpg

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.