Bli en av oss

Ræder er opptatt av å rekruttere fra alle aldersgrupper og fagkombinasjoner for å få nye perspektiv på hvordan vi jobber.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene og saksarbeidet som for rundene i rettsalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat i et samfunnsansvarlig perspektiv. Du får muligheten til å påvirke - hvordan vil du bruke den? Les mer om hvem vi ser etter

 

Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som jusstudent skal lykkes i med studiene og i arbeidslivet. Hos oss kan du jobbe tverrfaglig og samtidig spesialisere deg innen et utvalgt juridisk område. Les mer om det vi kan tilby deg som student

 

Erfaren jurist eller advokat?

Som ansatt i Ræder blir du en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye ressurser i å følge opp våre medarbeidere og legge til rette for videre kunnskapsutvikling. Vi er opptatt av at du etterhvert finner din spesialisering og dyrker den. Vi er alltid interessert i å høre fra deg som er nysgjerrig på oss.  Send oss gjerne en åpen søknad

 

Ledige stillinger

Det dukker stadig opp nye jobbmuligheter opp hos oss. Se hvilke som er utlyst akkurat nå

 

 

Page 1Created with Sketch.30. oktober 2019

Manuduksjon i arbeidsrett

manuduksjonarbeidsrett2018.jpg

Praktisk og eksamensrettet manuduksjon i individuell arbeidsrett.

Page 1Created with Sketch.27. november 2019

Manuduksjon i selskapsrett

manuduksjonselskapsrett2018.jpg

Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon i utvalgte emner fra selskapsretten onsdag 27. november 2019 kl. 17.00-19.00. Utgangspunktet for manuduksjonen er pensum i selskapsrett for 3. avdeling.

Page 1Created with Sketch.2. desember 2019

Manuduksjon i dynamisk tingsrett

aksjeloven.jpg

Eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon på utvalgte emner fra dynamisk tingsrett. Utgangspunktet for manuduksjonen er pensum og læringsmål i faget dynamisk tingsrett i Formuerett II.

Page 1Created with Sketch.5. desember 2019

Manuduksjon i erstatningsrett

sakspapir_signatur_900.jpg

Eksamensrettet manuduksjon i erstatningsrett, tilpasset førsteårsstudenter. Tema for manuduksjonen vil være de tre grunnvilkårene for erstatning; ansvarsgrunnlag, årsakssammenheng og økonomisk tap. Herunder vil det være særlig fokus på culpanormen.

Trainee i Ræder?

Still Anja Hauge.jpg

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Les mer om ordningen og søknadsprosessen.

Skriveplass hos Ræder

ansatt smiler.jpg

Som masterstudent kan du søke skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive masteroppgave. Søknadsfristen er 1. april.

Kompetansebygging

ansatte diskuterer sakspapir.jpg

I Ræder legger vi til rette for at den enkelte får nødvendig faglig utvikling.

Hvorfor Ræder?

Raeder_0001_Layer 23.jpg

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver.

Fremtiden neste stopp

1440x750_b.jpg

I 2019 flytter Ræder inn i Diagonale-bygget i Bjørvika, med signalbygg som Operaen, Munch-museet og Barcode-søylene som nærmeste naboer. Her, i Norges nye finanssentrum, skal Ræder fortsette utviklingen og være en toneangivende aktør som er med på å forme fremtiden for advokatbransjen.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.