Kompetansebygging

LinkedIn icon

I Ræder brenner vi for faget vårt. Som ny i Ræder går du inn i vårt opplæringsprogram, som følges opp med obligatoriske internkurs. Vi legger til rette for at du får den nødvendige faglige utviklingen.

Vi har en uttalt målsetting om at alle ansatte skal bruke tid til holde seg faglig oppdatert både innenfor eget spesialfelt og innen aktuelle juridiske problemstillinger. Hos oss blir du aldri ferdig utlært.

Hos Ræder har vi svært god kompetanse på prosedyre og forhandlingsteknikk, som vi er opptatt av å formidle og opprettholde i den øvrige advokatstaben vår. Flere ansatte har kursing i forhandlingsteknikk fra Harvard, som gjør oss attraktive som sparringspartnere i forhandlinger både utenfor og i retten.

Ræder er opptatt av å bidra til en positiv utvikling i bransjens organer. Flere av våre advokater har over lang tid bidratt til Advokatforeningens arbeid med etiske spørsmål. Denne erfaringen trekker vi inn i vår egen virksomhet, for å sikre høy kvalitet på egen forretningsførsel og for at våre ansatte skal være bevisst sin egen rolle som advokat.

Som ny i Ræder vil du få tilbud om kurs både arrangert internt og i regi av Advokatforeningen. I Ræder deltar du på Ræderskolen som er vårt samlingspunkt for intern kompetansebygging. Du får selvfølgelig tilgang til vårt arkiv og bibliotek, og blir jevnlig fulgt opp av faggruppeleder og fadder. Vi holder ulike fagseminar både internt, for klienter og tilknyttede organisasjoner gjennom året. 

Som ansatt i Ræder blir du en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi legger mye ressurser i å følge opp våre medarbeidere og legge til rette for videre kunnskapsutvikling. Vi er opptatt av at du etter hvert finner din spesialisering og dyrker den.

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....