Ræder støtter Pride

LinkedIn icon
articleCreated with Sketch.23. juni 2022

Til helgen begynner Oslo Pride – en viktig fest og markering i arbeidet med å skape et åpent samfunn hvor der er plass til alle – og hvor alle har rett til å være seg selv!

Pride flagg.jpg

Bjørvika er i disse dager pyntet med Pride bannere, og Ræder er en av flere som har støttet Bjørvika-foreningen økonomisk med innkjøp av pride-flaggene som nå flagrer i Dronning Eufemias gate. Men fokus, positive endringer, LHBT-rettigheter og anerkjennelse skal ikke reserveres til denne ene dagen i året, den må ha fokus gjennom hele året.

Inkluderende miljø

Inkludering og mangfold har i en årrekke vært en del av Ræders grunnstamme. Ikke fordi det har vært politisk korrekt, men fordi vi i Ræder har erfart at mangfold er en ressurs. Selskapet har lang tradisjon for å ha ansatte, partnere og ledelse med ulik personlig bakgrunn herunder partnere og ansatte med LHBT bakgrunn.

Ræder skal være en trygg arbeidsplass der alle føler at de kan være seg selv på jobb. Åpenhet, ulikhet og toleranse har alltid vært en naturlig del av vår kultur. Samme hvilken legning eller kjønnsidentitet du har, skal det alltid være plass til deg i Ræder.

Om Ræder på Equality Check

 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....