Aktiviteter for deg som er student

LinkedIn icon

Vi holder jevnlig foredrag, kurs, manuduksjoner og andre arrangementer spesielt myntet på studenter. Vi er også tilstede på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen.

kalenderoppføring.jpg

Manuduksjoner

Vi holder flere manuduksjoner i løpet av året. Vi legger fortløpende ut informasjon på vår facebookside, på vår Instagramprofil og i vår aktivitetsoversikt

Forhandlingskonkurransen

Forhandlinger er en dominerende del av hverdagen som jurist og advokat. For å løse konflikter og for å oppnå gode resultater, må man være en god forhandler. 

Ræder er sponsor og samarbeidspartner av ELSA Oslos forhandlingskonkurranse som holdes i januar/februar/mars hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass.

Meld deg på Forhandlingskonkurransen 2022!

Finn deg en lagkamerat og meld deg på nå! Premien er 7500 kr for førsteplassen, og 2500 kr for andreplassen!

Det hele innledes med et forhandlingskurs ved Advokatfirmaet Ræder (hvert lag deltar kun én av disse dagene). Kvalifiseringen skjer ved at lagene leverer inn en forhandlingsstrategi, hvorav de beste går videre til de muntlige forhandlingsrundene. Hele løpet finner sted i februar og mars.

Konkurransen byr på uvurdelige erfaringer og anbefales på det sterkeste. Det kreves ingen forkunnskaper, og enhver student ved det Juridiske fakultetet på UiO kan melde seg på. OBS! Hvert lag må bestå av to personer.

De innledende forhandlingsteknikkkursene holdes 26-28 januar.

Meld deg på her

Les artikkel: Forhandlingskompetanse er gull verdt 

Karrieredager

Vi deltar på arbeidslivsdagene (ALD) i Oslo, Bergen og Tromsø. Bli kjent med oss på digital stand og søk på traineeopphold.

Håper vi sees!

Vi håper å treffe deg på noen av våre arrangementer gjennom året. Hold deg oppdatert i vår arrangementkalender for informasjon manuduksjoner og andre kurs. Vi legger også ut oppdatert informasjon om arrangement, kursing og karrieredager på våre facebooksider. Vi sees!

 

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....