Aktiviteter for deg som er student

LinkedIn icon

Vi holder jevnlig foredrag, kurs, manuduksjoner og andre arrangementer spesielt myntet på studenter. Vi er også tilstede på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen.

kalenderoppføring.jpg

Manuduksjoner

Vi holder flere manuduksjoner i løpet av året. Vi legger fortløpende ut informasjon på vår facebookside.

Årlig tur til Juristforeningens hytte Hoppeseter

Ræder er hovedsponsor til Hoppeseter. Hytteturen arrangeres hver vår i samarbeid med Juristforeningen, hvor Ræders advokater holder manuduksjon i obligasjonsrett. Vi håper du blir med!

Utfyllende informasjon kommer via facebooksiden til Hoppeseter.

 

Forhandlingsteknikkonkurransen

Forhandlinger er en dominerende del av hverdagen som jurist og advokat. For å løse konflikter og for å oppnå gode resultater, må man være en god forhandler. Ræder er sponsor og samarbeidspartner av ELSA Oslos forhandlingskonkurranse som holdes i januar/februar hvert år. Våre advokater holder kurs i forhandlingsteknikk før de påmeldte lagene forhandler seg frem til en avtale og en finaleplass. Les mer om konkurransen og meld deg på her

Vi håper å se deg på forhandlingskonkurransen 2020

 

Karrieredager

Vi deltar på arbeidslivsdagene (ALD) i Oslo og Bergen. Kom innom vår stand og få informasjon om våre ulike tilbud fra vår HR-leder Lise Lotte Brovold og våre studentansvarlige.

Du finner oss på følgende karrieredager i starten av året:

ALD Oslo arrangeres i februar

ALD Bergen arrangeres i februar

 

Vi håper å treffe deg på noen av våre arrangementer gjennom året. Hold deg oppdatert i vår arrangementkalender for informasjon manuduksjoner og andre kurs. Vi legger også ut oppdatert informasjon om arrangement, kursing og karrieredager på våre facebooksider. Vi sees!

 

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....