Biljana
Nedimovic

Senioradvokat

Biljana Nedimovic NIC_7341.jpg

Fagområde

Biljana er en erfaren senioradvokat som arbeider med merverdiavgift og andre former for indirekte skatt.

Biljana er tilknyttet Ræders skattegruppe. Hennes spesialområde er merverdiavgift. Hun har bred erfaring i arbeid med avgiftsrettslige spørsmål på tvers av alle bransjer, blant annet særlig med spørsmål knyttet til fast eiendom, finansielle tjenester og finansskatt, samt import-/eksport.

Hun har jobbet flere år i privat advokatvirksomhet med noen av de største selskapene i inn- og utland. Biljana har bred erfaring i arbeid med rådgivning, transaksjoner og restruktureringer, samt bistand av selskaper i tvistesaker med skattemyndighetene. 

Biljana har også erfaring med prosessoppdrag for norske domstoler, både som advokat og dommer. Hun har skrevet flere artikler om avgiftsmessige problemstillinger og er en flittig brukt foredragsholder. 

Utdanning

  • 2014Advokatbevilling
  • 2009Utvekslingsopphold. Valgfag: Int. Commercial Arbitration, Int. Human Rights Law, Philosophy of Law, University of Sydney
  • 2005 - 2010Mastergrad rettsvitenskap, Universitetet i Oslo

Arbeidserfaring

  • 2018 -Senioradvokat, Advokatfirmaet Ræder
  • 2016 - 2018Manager (advokat) hos Ernst & Young Advokatfirma AS
  • 2014 - 2016Advokatfullmektig (advokat) hos Advokatfirmaet Thommessen AS
  • 2013 - 2014Dommerfullmektig ved Nedre Telemark tingrett
  • 2011 - 2013Førstekonsulent/Rådgiver i Skattelovavdelingen hos Finansdepartementet

Annet

Biljana er Medlem av Ung i Næringseiendom og IFA (International Fiscal Association).

Biljana skrev masteroppgave med tittelen «Kapitalvarebegrepet for fast eiendom – herunder grensen mellom vedlikehold og påkostning».

Forfatter av artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....