Carl
Garmann Clausen

Partner

Advokatbevilling i New York

carl_garmann_clausen_POP9310_ræder_web.jpg
  • Telefon: +47 23 27 27 29
  • Mobiltelefon: +47 958 75 090
  • E-post: cgc@raeder.no
Carl Garmann Clausen er partner i Ræder og en fagleder med solid internasjonal erfaring for arbeidsgruppen M&A og Corporate.

Carl har sitt hovedfokus innen selskapsrett, børs- og verdipapirrett. Arbeidet inkluderer bistand til alt fra grüderbedrifter til børsnoterte selskap, ved salg og oppkjøp av virksomheter, egenkapitaltransaksjoner og børsintroduksjoner.

Carl har advokatbevilling både i Norge og i delstaten New York, USA - og en stor andel av hans arbeid er internasjonalt rettet. Han bistår regelmessig på internasjonale M&A transaksjoner og øvrige kontraktsforhandlinger. 

Carl bistår også flere norske selskap i forhold til internasjonal ekspansjon og etablering, samt utenlandske virksomheter som skal etablere seg eller gjøre transaksjoner i Norge. Med bakgrunn fra New York har Carl et spesielt fokus på norsk-amerikanske relasjoner.

Carl har jobbet mye inn mot gründermiljøer i Norge og bistår i dag flere aksjeselskaper i oppstartsfasen, i forbindelse med stiftelse, organisering og egenkapitaltransaksjoner. 

Teknologibedrifter utgjør også en betydelig andel av Carls klientbase, gjerne med  utarbeidelse og forhandling av større internasjonale avtaler. Det være seg lisens- og andre kundeavtaler, leverandøravtaler, utviklingsavtaler og samarbeidsavtaler. Her har Carl opparbeidet seg god kompetanse på forhold rundt vern av selskapenes immaterielle eiendeler, - noe som gjør at Carl også er tilknyttet Ræders IPR-avdeling. 

Carl er anerkjent som spesialist innen Commercial, corporate og M&A i Legal 500.

Utdanning

  • 1999Advokatbevilling
  • 1995Advokatbevilling i New York, USA
  • 1992LL.M i Internasjonal rett ved London Law Centre fra University of Notre Dame
  • 1991Cand. Jur. ved Universitetet i Oslo

Arbeidserfaring

  • 2001Partner i Advokatfirmaet Ræder
  • 1997Advokat i Advokatfirmaet Ræder
  • 1991 - 1996Advokat ved Law Office of John Sebastian Vaneria i New York City

Annet

Medlem av Den Norske Advokatforening

Styremedlem i British-Norwegian Chamber of Commerce

The Association of the Bar of the City of New York

American Chamber of Commerce

Carl holder jevnlig kurs for styremedlemmer i børsnoterte foretak om norske børsregler og løpende forpliktelser for børsnoterte selskaper.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....