Cathrine Grundtvig er senioradvokat og spesialist på immaterielle rettigheter, markedsføringsrett, samt generell kontraktsrett.

Cathrine jobber særlig med avtaler, tvister og strategisk rådgivning knyttet til varemerker, foretaksnavn, domener, samt markedsførings- og opphavsrett. 

I tillegg arbeider hun mye med utforming og forhandling av komplekse avtaler innen flere områder som lisensiering, teknologi, produksjon, IKT, distribusjon, og forsking og utvikling.

Før Cathrine kom til Ræder i 2010, jobbet hun i Advokatfirmaet Wiersholm. Her hadde hun bl.a et et lengre utplasseringsopphold i Tine BA.

Cathrine har en god kommersiell forståelse som kommer våre klienter til gode. Hun er derfor anbefalt innen områdene IP og TMT i Legal 500. Hun er også anerkjent som toneangivende advokatprofil innen varehandel i Advokatundersøkelsen 2018.

Utdanning

  • 2001Advokatbevilling
  • 1999Cand. Jur. ved Universitetet i Oslo

Arbeidserfaring

  • 2010 -Senioradvokat hos Advokatfirmaet Ræder
  • 2001 - 2010Fast advokat og advokatfullmektig hos Wiersholm, Mellbye & Bech Advokatfirma
  • 1999 - 2001Advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Thune & Co

Forfatter av artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.