Om oss

Ræder er et ledende advokatfirma med bred forretningsjuridisk kompetanse. Vi skreddersyr vår rådgiving på tvers av de ulike rettsområder, tilpasset ditt behov og din utfordring. Sammen med deg – løser vi saken!
bilde av ansatte som diskuterer

Gjennom snart 70 år har Ræder kombinert kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Det gjør oss smidige og vi snur oss fort om for å finne de beste løsningene.

Vi slipper deg ikke hos Ræder. Selv etter at saken er løst tilbyr vi en kundeoppfølging som er mer personlig, mer energisk og mer oppmerksom enn de aller fleste. Ræder er advokatfirmaet du kan stå sammen med, om det meste. Det gjør oss til en god utfordrer.

Vår historie

Ræder har en historie som strekker seg tilbake til 1949. Siden starten har våre advokater gitt råd innen det forretningsjuridiske fagfeltet. Juridisk kunnskap alene er ikke nok til å være god advokat. Interesse for mennesker og evnen til å iverksette slik kunnskap er ofte avgjørende for resultatet og opplevelsen på veien. Siden starten har det menneskelige perspektivet stått sentralt i vår kultur. Les mer om firmaets historie.

Internasjonalt

Våre advokater jobber på tvers av ulike bransjer i både inn - og utland. Ræder har flere advokater med internasjonal bakgrunn og erfaring av relevans for komplekse internasjonale oppdrag. Med bakgrunn i denne kompetansen har vi delvis fulgt, og delvis ledet, våre klienter utenfor landegrensene. Les mer om hvordan vi jobber utenfor Norge.

Åpenhetsloven 

Den 1. juli 2022 trådte åpenhetsloven i kraft. Loven har til formål å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester.

Advokatfirmaet Ræder er underlagt åpenhetsloven og er derfor forpliktet til å etterleve de forpliktelsene som ligger i lovverket.  Her kan du lese mer om hvordan vi arbeider for å ivareta disse forpliktelsene. 

articleCreated with Sketch.28. juni 2023

Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen

Bilde av Tone Kaarbø og Alf Kåre Knudsen.jpg

Advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen og får en omsetning på godt over 250 millioner. Det nye selskapet vil hete Ræder Bing, skal fortsette sin drift i Ræders lokaler i Bjørvika og får rundt 110 medarbeidere.

Rangeringer og anerkjennelse

CHAMBERS_generell_dark.jpg

Flere av Ræders advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen. Se våre siste rangeringer

Kunde i Ræder

Anne_gro_enger.jpg

Hos Ræder har vi fokus på deg og din sak. Vi etablerer partnerskap gjennom tett oppfølging, og tillit gjennom veloverveide strategiske råd som tjener dine interesser. Sammen med deg er vi kloke, kreative og konstruktive.

Etikk

bilde_av_spire_i_jord.jpg

Ræders historie strekker seg over åtte tiår. Helt fra starten har firmaets interne leveregler vært tuftet på grunnleggende etiske retningslinjer og regler for god advokatskikk.

Her finner du siste oppdaterte informasjon om hvordan Advokatfirmaet Ræder AS håndterer personopplysninger.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....