Rangeringer og anerkjennelse

LinkedIn icon

Flere av Ræders advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen.

chambers_legal500_utmerkelser.jpg

Internasjonal anerkjennelse

Det britiske analysebyrået Chambers har publisert rangeringer av den internasjonale advokatbransjen siden 1990. De sysselsetter nå et team på 170 analytikere som gjør inngående vurderinger av verdens beste advokater og advokatbyråer basert på objektive og detaljerte kriterier.

I 2018-utgaven av den internasjonale vurderingen Chambers Europe anerkjennes flere av Ræders advokater enn noen gang: 

 

Chambers gjør også en Global rangering, og Ræder er svært fornøyd med at Lisa Digernes er rangert som “Foreign Expert” på Immaterialrett og intellektuelle rettigheter.

I tillegg til individuelle advokater, er vår fagavdeling innen Restrukturering og insolvens også rangert som anerkjent faggruppe. 

På Legal 500-listen opprettholder vi gode posisjoner innen

  • Commercial, Corporate and M&A
  • Employment
  • Intellectual Property and TMT
  • Maritime Law
  • Tax

Ræder anerkjennes i tillegg innen følgende kategorier

  • Insolvency and Corporate Recovery
  • Insurance
  • Real Estate

Norsk rangering

Det gjøres også rangeringer i Norge, og den best kjente av disse er Finansavisens advokatundersøkelse, hvor Ræder fortsetter å befeste sterke plasseringer på flere fagområder.

I undersøkelsen for 2018 er Jon Andersen rangert blant landets 10 fremste advokater innen Forsikringsrett og Shipping, mens Fredrik Ottesen er blant landets fremste advokater innen Konkurranserett. Innen skatterett fremheves Jan Martin Fjellestad, og Erling Opdal nevnes innen Konkurs- og insolvensrett.

Finansavisens kåring trekker også frem to av Ræders yngre advokater i sin seksjon om potensielt toneangivende profiler i fremtiden: Cathrine Grundtvig og Kyrre W. Kielland rangeres som landets fremste talenter innen Varehandel.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.