Rangeringer og anerkjennelse

LinkedIn icon

Flere av Ræders advokater er gjengangere når det lages rangeringer og overbringes utmerkelser i advokatbransjen.

CHAMBERS_generell_dark.jpg

Internasjonal anerkjennelse

Det britiske analysebyrået Chambers har publisert rangeringer av den internasjonale advokatbransjen siden 1990. De sysselsetter nå et team på 170 analytikere som gjør inngående vurderinger av verdens beste advokater og advokatbyråer basert på objektive og detaljerte kriterier.

Chambers & Partners 

I den siste utgaven av Chambers Europe anerkjennes flere av Ræders advokater.

I tillegg til individuelle advokater, er vår fagavdeling innen Restrukturering og insolvens også rangert som anerkjent faggruppe: "Particularly notable for bankruptcy work and regularly appointed to act in relation to bankruptcy estates and insolvency cases by the courts. Also works with debtors, creditors and corporate boards on debt settlement and restructuring and handles directors' liability matters."
Les mer 

The Legal 500

I Legal 500- resultatene som ble offentliggjort april 2023 er vi stolte over at flere av våre fagområder og advokater er anerkjent av Legal 500 innen sine fagfelt. Her opprettholder Ræder sine sterke plasseringer internasjonalt innen:

  • Employment 
  • Insolvency and Corporate Recovery,
  • Insurance
  • Intellectual property
  • Maritime Law
  • Real Estate 
  • Tax 

Våre advokater trekkes frem:

World Tax 

Advokatfirmaet Ræder med sterke plasseringer innen kategoriene Transactional Tax, Tax Controversy og Shipping i 2024-utgaven av World Tax.

Norsk rangering

Det gjøres også rangeringer i Norge, og den best kjente av disse er Finansavisens advokatundersøkelse. Ræders advokater er på listene og blant landets fremste advokater: 

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....