Rædaksjonelt

Rædaksjonelt er vårt eget kundemagasin. I magasinet kan du lese fagartikler, intervjuer med våre medarbeidere, samt få innsikt i gode kundehistorier og caser vi har arbeidet med. God lesing!
Rådgivning over landegrensene er dagligdags for flere av Ræders advokater – møt de i denne utgaven av Rædaksjonelt. I dette nummeret tar vi også opp andre tidsaktuelle temaer som GDPR, tøffere markedsføringslov, viktigheten ved å ta skatterådgiveren med tidlig ved store endringer samt juridiske følger ved at cyber-angrep.

Her finner du tidligere utgaver

RÆDAKSJONELT NR. 01/2017

RÆDAKSJONELT NR. 02/2016

RÆDAKSJONELT NR. 01/2016

RÆDAKSJONELT NR. 01/2015

RÆDAKSJONELT NR. 12/2013

RÆDAKSJONELT NR. 02/2012

 

Leselysten og på farten?

Under finner du et utvalg av artikler fra vår nettrædaksjon.

articleCreated with Sketch.8. juni 2018

ICLG: Product Liability 2018

Product_Liability_2018.jpg

Advokatfirmaet Ræder står for det norske bidraget om produktansvar i årets utgave av International Comparative Legal Guide. Kapittelet er ført i pennen av våre to dyktige partnere Kyrre W. Kielland og Ole André Oftebro.

articleCreated with Sketch.9. mai 2018

Gucci og Guess inngår forlik

klubbe og lovverk opphavsrett.jpg

Den luksuriøse merkevaren Gucci og designermerket Guess har begge en logo bygd på bokstaven «G». Etter beskyldninger om kopiering fra Gucci sin side, inngår de to merkevarene forlik om å avslutte alle rettighetstvister.

articleCreated with Sketch.2. mai 2018

Kryptovaluta, skatteplikt og merverdiavgift

nærbilde_av_penger_stablet_750.jpg

Har du utvinnet, kjøpt eller solgt bitcoins det siste året? Bitcoin er den mest kjente formen av kryptovaluta. I en ny veileder definerer skattemyndighetene kryptovaluta som et formuesobjekt som derfor gjør det skatte- og avgiftspliktig.

articleCreated with Sketch.13. april 2018

Advarsel på tynt grunnlag? Gå til sak!

bilde_av_avisartikkel.png

Ansatte kan gå til sak for å få en advarsel fra arbeidsgiveren erklært ugyldig. Det er resultatet av en kjennelse fra Høyesteretts ankeutvalg.

Vi sender gjerne siste utgave av kundemagasinet til din innboks.

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.