Skattekontroll og bokettersyn

Skatteetaten har fått en ny og vidtgående hjemmel for tvang ved skattekontroller. Varsel om skattekontroll og bokettersyn - hva gjør du nå?

Skatteetaten fått en ny og vidtgående hjemmel for tvang ved skattekontroller. Den skulle i utgangspunktet være myntet på alvorlige tilfeller av svart arbeid og svart økonomi. Slik den lyder kan den anvendes i et stort antall skattesaker. Selskaper bør ha gode rutiner for å møte krav og oppbevaring av informasjon som er omfattet.

Effektive råd og god planlegging kan gi din virksomhet konkurransemessige fordeler. Når skattespørsmål er behørig diskutert, planlagt og dokumentert innenfor lovens rammer, vil man unngå svært mange problemer dersom Skatteetaten senere skulle melde sin interesse. Løpende rådgivning på dette feltet er en både bedre og rimeligere løsning enn å hente inn umiddelbar bistand i kjølvannet av et bokettersyn eller besøk fra Skatteetaten.

Mange skattytere opplever prosessen ved skattekontroll og under bokettersyn som vanskelig å håndtere 

Advokatene i vår skattegruppe arbeider daglig med disse problemstillingene og kan bistå deg og din virksomhet ved en evt. skattekontroll og etablering av gode rutiner og oppbevaring av informasjon. 

Hjelp fra advokat

Kontakt en av våre eksperter dersom du skulle ha behov for bistand.

 

Les kronikk om de nye reglene skrevet av partner Hans Olav Hemnes i Finansavisen

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....