Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som juss-student eller nyutdannet skal lykkes i arbeidslivet. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver.

Startskuddet: traineeordningen

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Våre studentansvarlige vil følge deg gjennom traineeoppholdet. Les mer om hva som inngår i vår traineeordning

For studenter har vi fortløpende opptak til traineeopphold, der hovedopptaket skjer etter intervju under Arbeidslivsdagene (januar - februar) i Bergen, Oslo og Tromsø.

Du møter oss på 

Det er også mulig å søke utenom ALD her: 

Søk om traineestilling

Neste etappe: skriveplass

Som masterstudent kan du søke om skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive avhandlingen som inngår i mastergraden. Ønsker du å skrive masteroppgave om et forretningsjuridisk emne og innen ett av våre fagområder, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Les mer om ordningen!

Andre studenttilbud

Vi holder jevnlig kurs og arrangementer spesielt myntet på studenter, og vi holder en rekke manuduksjoner og foredrag gjennom året for å gjøre deg som er student bedre rustet til eksamen. Ræder er i tillegg hovedsamarbeidspartner til ELSA Oslos Forhandlingsteknikkonkurranse, som holdes fra januar til mars hvert år. 

Se vårt fulle tilbud til landets jusstudenter

Du finner oss også naturligvis på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen. Kom bort for å slå av en hyggelig prat!

 

Page 1Created with Sketch.4. mai 2022

Manuduksjon avtalerett/obligasjonsrett I

Bildeselskapsrett.jpg

Vi arrangerer eksamensrettet manuduksjon og gjennomgang av praktikumsoppgave om utvalgte emner innenfor JUS3112 Formuerett I.

Page 1Created with Sketch.11. mai 2022

Manuduksjon i selskapsrett

Bilde av styrerom.jpg

Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon i utvalgte emner fra selskapsretten. Utgangspunktet for manuduksjonen er en oppsummering av pensum i selskapsrett for 3. avdeling ved UiO.

Trainee i Ræder?

Raeder_Hanne_og_Terje

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Les mer om ordningen, søknadsprosessen og søk i dag!

Skriveplass hos Ræder

NIC_9251.jpg

Som masterstudent kan du søke skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive masteroppgave.

Forhandlingskompetanse er gull verdt

henrik_schumann_sager_POP9368_ræder_web.jpg

I stadig flere saker er forhandlinger mellom partene et viktig element. Å være trygg - og god - i forhandlinger er viktig for jurister. Derfor samarbeider Ræder med ELSA OSLO om forhandlingskonkurransen og for å øke forhandlingskompetansen til jusstudentene.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....