Student? Vi får fart på deg!

Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som juss-student eller nyutdannet skal lykkes i arbeidslivet. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver.

Startskuddet: traineeordningen

Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Våre studentansvarlige vil følge deg gjennom traineeoppholdet. Les mer om hva som inngår i vår traineeordning

For studenter har vi fortløpende opptak til traineeopphold, der hovedopptaket skjer etter intervju under Arbeidslivsdagene i Bergen, Oslo og Tromsø.

Søk på vår traineeordning

Neste etappe: skriveplass

Som masterstudent kan du søke om skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive avhandlingen som inngår i mastergraden. Vi tar i mot masterstudenter to ganger i året: 1. november for vårsemesteret og 1. april for høstsemesteret. Opptak skjer i god tid før semesterstart. Les mer om vår skriveplassordning

Ønsker du å skrive masteroppgave om et forretningsjuridisk emne og innen ett av våre fagområder, oppfordrer vi deg til å søke. I tillegg håper vi at vi møter deg på et av våre faglige eller sosiale arrangementer. 

Søk på vår skriveplassordning

Andre studenttilbud

Vi holder jevnlig kurs og arrangementer spesielt myntet på studenter, og vi holder en rekke manuduksjoner og foredrag gjennom året for å gjøre deg som er student bedre rustet til eksamen. Ræder er i tillegg hovedsamarbeidspartner til ELSA Oslos Forhandlingsteknikkonkurranse, som holdes fra januar til mars hvert år. Se vårt fulle tilbud til landets jusstudenter

Du finner oss også naturligvis på karrieredagene i Tromsø, Oslo og Bergen. Kom bort for å slå av en hyggelig prat!

 

Page 1Created with Sketch.6. november 2018

Manuduksjon i arbeidsrett for studenter

manuduksjonarbeidsrett2018.jpg

Få praktisk, eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen! Vi arrangerer eksamensrettet manuduksjon i utvalgte emner fra individuell arbeidsrett.

Page 1Created with Sketch.5. desember 2018

Manuduksjon i selskapsrett for studenter

manuduksjonselskapsrett2018.jpg

Få praktisk, eksamensrettet påfyll, slik at du er godt rustet til eksamen! Vi arrangerer eksamensrettet og avdelingstilpasset manuduksjon på utvalgte emner fra selskapsretten.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.