Arbeidsrett og pensjon

Arbeidsrett handler om mennesker. Arbeidsrettsadvokatene i Ræder er godt kjent med det omfattende og komplekse regelverket som gjelder i det moderne arbeidslivet. De vet også at veien til de beste løsningene ikke ligger i regelverket alene. Å forstå mennesker og mestre kommunikasjon i vanskelige situasjoner gir helt andre resultater og mye riktigere løsninger.
bilde_av_arbeid.jpg

Virksomheter av alle størrelser finner trygghet i rådgivning og veiledning fra Ræders arbeidsrettspesialister. Vi har et sterkt team av dyktige, erfarne og engasjerte fagfolk.

Uansett om man står midt oppe i fastlåste arbeidskonflikter, ser en potensiell situasjon seile opp i horisonten eller bare ønsker å være føre var: Hos oss får bedriftseiere, personalansvarlige og andre ledere en god strategisk rådgiver og sparringspartner. Og en litt tryggere vei til de gode løsningene.

Vi hjelper deg med

  • Arbeidsavtaler og tariffavtaler
  • Innleie, konsulentavtaler og bonusordninger
  • Konkurranseklausuler
  • Håndtering av varslingssaker, arbeidskonflikter og diskrimineringssaker
  • Virksomhetsoverdragelser
  • Endring i arbeidsforhold, omstilling og nedbemanning
  • Individuelle oppsigelser og sluttavtaler
  • Pensjon
  • Tvisteløsning og prosedyre for domstolene
  • Kontrolltiltak og personvern i arbeidsforhold

Ønsker du kursing i din bedrift?

Vi holder bedriftsinterne kurs og foredrag om spesielle temaer innen arbeidsrett. Kursene kan skreddersys etter dine behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon om kurstilbudet vårt. 

Jeg ønsker kurs!

articleCreated with Sketch.2. mars 2021

Ny sosial nedstengning i deler av landet - 3 tips til berørte arbeidsgivere!

Bilde av mann i restaurant med munnbind.jpg

Byrådet i Oslo besluttet søndag 28. februar å innføre strengere smittevernstiltak i kommunen, herunder å stenge alle serveringssteder (med unntak for take-away) samt alle butikker som ikke står på den statlige unntakslisten. Tiltakene i Oslo gjelder i første omgang frem til 15. mars. Flere av kommunene rundt hovedstaden følger sannsynligvis etter, og også andre steder i landet er det nylig vedtatt strengere tiltak som kan få store konsekvenser for arbeidslivet. 

articleCreated with Sketch.1. mars 2021

Ragnhild J. Nakling ny partner i Ræder

Bilde av Ragnhild J Nakling.jpg

Vi har gleden av å ønske Ragnhild J. Nakling velkommen som ny partner. Ragnhild er utnevnt til partner i Advokatfirmaet Ræder fra 1. mars 2021 og styrker vår posisjon innenfor arbeidsrett.

articleCreated with Sketch.12. februar 2021

Ræder styrker seg på eiendom, entreprise og offentlige anskaffelser

SIFALCS.jpg

Lars Christian K. Skjelvan og Siri Falch-Olsen er tatt opp som partnere i selskapet. Begge har lang erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen.

Varslingsrutiner

nærbilde_trafikklys_750.jpg

Nye regler om varsling i arbeidsmiljøloven (fra 1. juli 2017) innebærer at alle virksomheter med mer enn fem ansatte, plikter å etablere varslingsrutiner. Har din bedrift varslingsrutiner på plass?

Kontaktpersoner

Relaterte artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....