Børs og kapitalmarkeder

Børsen er blitt en stadig viktigere kilde til finansiering for norsk næringsliv. I 2017 hentet norske bedrifter rundt 50 milliarder kroner gjennom emisjoner over Oslo Børs, og obligasjonsmarkedet satte ny rekord med til sammen 264 milliarder kroner i nye lån og etterhåndstegninger.
bilde_av_aviser_med_børsnoteringer.jpg

Ræders advokater er jevnlig involvert i transaksjoner på børs, både ved børsnoteringer og i forbindelse med egenkapitaltransaksjoner. Vi yter dessuten løpende rådgivning til utstedere, investorer eller andre aktører, både i relasjon til børsregler og andre regulatoriske forhold.

Advokatene på vårt team har bred erfaring med det meste av problemstillinger av relevans for børsnoterte foretak, med en særlig styrke på foretak innen IKT-, shipping- og eiendomsbransjen. Vi bistår kundene med å utarbeide prospekter, informasjonsdokumenter eller tilbudsdokumenter, og med forhold som blant annet flagge- og meldeplikt, tilbudsreglement og regelverk for innsidere.

Ræder US Corporate Desk 

Ræder har etablert US Corporate Desk. Teamet tilbyr spisskompetanse innen amerikansk selskapsrett og tilrettelegging for nordiske selskaper som ønsker å utvide sitt nedslagsfelt mot det amerikanske investormarkedet. Som første advokatfirma i Norden har Ræder inngått et samarbeid med OTC Markets og bistår selskaper med OTC listing, noe som gir tilgang til de amerikanske kapitalmarkedene.

Kontaktpersoner

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....