M&A

Fusjoner og oppkjøp er noe av det vanskeligste man driver med i næringslivet. Enkelte undersøkelser indikerer at annenhver M&A-deal faller gjennom, andre viser at fem av seks fusjoner ender opp med å ikke skape noen verdi i det hele tatt.
bilde av forhandlinger_650.jpg

Gitt den kompleksitet som er forbundet med slike transaksjoner, er det en klok investering å sikre seg en dyktig og erfaren juridisk og strategisk rådgiver, og Ræder har førstehåndserfaring fra et bredt spekter av transaksjoner innen M&A og Corporate Finance for både små selskaper og store konsern.

Vi bistår også verdipapirforetak, bedriftsmeglere og transaksjonsrådgivere både i Norge og internasjonalt. Transaksjoner går ofte på tvers av landegrenser, og flere av våre advokater har opparbeidet en stor del av sin ekspertise utenlands.

Kontaktpersoner

Relaterte fagområder

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....