Personvern og GDPR

Ræder har lang erfaring med å hjelpe bedriftene til å opptre i tråd med reglene for personvernopplysninger. Med GDPR (EUs nye regler for personopplysninger) under oppseiling, er dette mer aktuelt enn noensinne.
_nærbilde_av_fingeravtrykk.jpg

Virksomheter må særlig være påpasselige med hvordan de behandler personopplysninger som de henter inn, lagrer og bruker, uansett om de benyttes til direkte markedsføring gjennom digitale kanaler eller til utvikling av nye forretningsmetoder, internettjenester og apper.

Reglene har betydning for utlevering av personopplysninger til utlandet og for arbeidsgivers lagring og tilgang til opplysninger om ansatte. Kameraovervåkning, adgangskontroll og sikkerhetstiltak er også omfattet.

Ræders advokater har bred erfaring med saker som behandles av Datatilsynet og med klagebehandling for Personvernnemnda, og er hyppig brukte foredragsholdere på fagområdet.

articleCreated with Sketch.6. mars 2023

Vi må snakke om TikTok

social-media-marketing-digitally-generated-image-engagement.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=GnHfnIfMdTzbQsyX3SlxkEJvyHldpsX1aY1iJIWJzfw= (2).jpg

Hvordan kan noe som er så morsomt og populært, være så skummelt?

articleCreated with Sketch.15. februar 2023

Ræder anerkjennes i WTR 1000

Recognition gold dust.jpg

Denne uken ble World Trademark Review 1000: The World’s Leading Trademark Professionals publisert. IPR teamet anerkjennes for sin kompetanse i kategorien 'prosecution and strategy'.

Relaterte artikler

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....