Internasjonal skatt

Våre skatteadvokater har bred erfaring med å yte bistand til selskaper og personer i internasjonale spørsmål, og vi har anerkjente samarbeidspartnere innen skatt i de fleste aktuelle land verden over.
nærbilde_av_retningsskilt_gardemoen_650.jpg

Vi bistår med skatterådgivning og planlegging, samt kontakt med norske og utenlandske myndigheter i en lang rekke land. Noen av Ræders advokater har også arbeidet som konsernadvokater i multinasjonale selskaper, og forstår at kundene er på jakt etter en skatteoptimal løsning som også er praktisk gjennomførbar når virksomheten deres skal ut i verden.

Vi bistår våre kunder på blant annet følgende områder:

  • Bistand til optimal struktur ved etableringer i utlandet
  • Flytting av virksomhet, selskaper og personer
  • Fusjon, fisjon, oppkjøp og samarbeidsavtaler over landegrenser
  • Tolkning av skatteavtaler, kildeskattespørsmål
  • Bistand i forbindelse med oppdrag og arbeid på norsk og utenlandsk sokkel
  • Spørsmål knyttet til internprising, herunder inngåelse av avtaler med skattemyndighetene om prising og løsning av dobbeltbeskatningsspørsmål, «APA» (Advanced Pricing Agreements) og «MAP» (Mutual Agreement Procedure)
articleCreated with Sketch.27. november 2017

Handler ditt selskap verdipapirer? Husk nytt registreringskrav.

illustrasjon_verdensmarked750.jpg

Ny europeisk lovgivning krever at alle juridiske enheter som handler finansielle instrumenter har en global identitetskode, et såkalt LEI-nummer (Legal Entity Identifier).

articleCreated with Sketch.14. april 2016

Skatt og etablering av virksomhet i utlandet

nærbilde_av_skilt_passkontroll.jpg

Mange norske virksomheter har kapital og gode produkter, og ønsker å ekspandere til utlandet. Da er det viktig å forstå de skattemessige følgene av det en foretar seg. Tar man hensyn til reglene i begge land og forholder seg til disse kan man kan man komme fornuftig ut av satsningen også skattemessig. Trår man feil kan det bli en kostbar affære.

Kontaktpersoner

Ønsker du våre oppdateringer?

Ja, takk!

Vi i Ræder brenner for faget vårt, og er levende opptatt av å dele kunnskap. Derfor vil vi oppdatere deg jevnlig med å sende siste faglige nytt samt invitasjoner til gratis seminarer. Fyll ut din kontaktinfo nedenfor og få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Laster....